Kim Lee


Először is beszeretnék mutatkozni.
Az "álnevem" az internet bugyraiban Kim Lee, de a rendes nevem György Lilla. Értem. Most előjönnek a kérdések, hogy miért nem írom át, vagy csináltam volna meg úgy a nevemet, hogy György Lilla, minthogy Kim Lee.
Hát, én jó magam se tudom. Valamiért mégsem akartam, hogy a rendes nevemet használjam blogírásra. Talán mikor elkezdtem, akkor így gondoltam, hogy az jobb lesz, ha álnevem lesz. De tényleg nem tudom!
A Kim Lee viszont azért lett, mert csak egy ötletesebb, legalábbis egy koreai álnevet akartam. Aki ismeri a koreai neveket, az észreveszi, hogy ez a kettő külön egy vezetéknév Koreában. Ráadásul Koreában három név van összesen. Pl.: Lee Sung Kyung (a kedvenc színésznőmet mondtam, upszi). 
És, igen. Tényleg nem tudom, hogy pontosan miért akartam ezt a nevet vagy álnevet. De nekem tetszik, szóval oly mindegy.
Kicsit rátérek, hogy hogy kaptam észbe a blogírással.
Régen, még évekkel ezelőtt a nővérem találta meg a blogger-t, más néven a blogspot-ot. Akkor még kicsi voltam, és nem volt olyan nagy esélyem, hogy én is csináljak blogot, vagy írjak. Híres lett a blogoknál, nagyon jól ír, boldog kis blogja van. Mára már hanyagolja az írását, de így is nagyon jó érdemes megnézni. Hasonló dolgokról ír/írt, csak nincs benne kpop/anime, mert ő nem szereti. LINK
Miután a nővérem elkezdte az írást 1 évvel rá, én is elkezdtem még a György Lilla Google felhasználónevemmel. Ott több mindenről írtam, de mára már az a blog nem létezik, mert kitöröltem, mert nagyon gyerekes, és bolond dolgok voltak benne. 
A blog után több blogot nyitottam és zártam be. Az első történetem egy anime történet volt, aminek a neve Yugen Yume. A blog még meg van, csak privátban. Két kritikát is kaptam róla, az egyik negatívabb volt a másiknál, de elfogadtam a kihívást és a kritikájukat. Kicsit rosszul esett, de ez csak természetes, mert nem lehet csak pozitív dolog egy kritikában. Ráadásul, ha negatív kritikát is kapsz, akkor csak előrébb mész, és tudsz javítani a hibáidon. Természetesen javítottam a blogomon, de hirtelen elfogyott az ihletem, és nem tudtam tovább írni. Azóta még csak egy anime blogom alakult, de annak is bezártam a kapuit.

Ha kérdeznétek, igen, még iskolás vagyok. Vagyis, most leszek nyolcadikos. És ebben az évben fogom szétszenvedni magam a központi és egyéb vizsgák miatt. Le is esett akkor nektek, hogy 13 éves vagyok, csak novemberben lesz a születésnapom, november 3. 
A magán dolgaimba még hozzákapcsolódnak azok, mint például barátságos, kedves, néha idegesítő vagyok. Szeretek enni, és sokat beszélni, sok ideig. Szinte a fél napomat ledumálom, ha nem húznék be a sarokba és zenét hallgatnék, megállás nélkül. Vagy crack-et nézek, ha tényleg nagyon unatkozok.
Sok barátom van, mondjuk közöttük van egy, aki kicsit álszenteskedik, de mégis nagyon kedves, és megértő mindenkivel. 

Kim Lee. Ez vagyok én, e blog írója. 

Elérhetőségek:
Instagram (1. profil; 2. profil)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése